Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
PREDAJ Z DÔVODU UPLYNUTIA DÁTUMU SPOTREBY (DMT 4.2024)
Sušenie je jednou z najstarších metód prípravy potravín na dlhodobé skladovanie. Túto metódu používali už starí Egypťania na skladovanie mäsa, ovocia a iných potravín. Zdokonalili ju však až Indiáni. Tí jednoducho sušili mäso na slnku. A zachovali maximum energie pri minimálnej hmotnosti. Sušené mäso im uľahčilo kočovný život na dlhých cestách. S vynálezom elektriny začali ľudia potraviny uskladňovať v chladiacich boxoch. Dnes sa k sušenému mäsu vraciame ako k energeticky výdatnej a zdravej potravine.
Na celom svete má jerky veľkú obľubu najmä medzi športovcami všetkého druhu (cyklistami, horolezcami, turistami), ľuďmi žijúcimi zdravým životným štýlom, ale aj ako pochúťka k poháru vína, piva alebo pri sledovaní televízie. Pri konzumácii zvyšuje bdelosť, najmä u vodičov. Je čoraz obľúbenejší ako občerstvenie
pri posedení s priateľmi, podobne ako zemiakové lupienky, pražené orechy atď. Vďaka nízkemu percentu tuku (1 g v 25 g) je nielen chutný, ale aj zdravý a vďaka vysokému obsahu bielkovín (až 57 %) aj výživný! Sušené mäso je určené na priamu konzumáciu, stačí otvoriť vrecko...
25 g sušeného mäsa zodpovedá 60 g surového mäsa so všetkými prospešnými výživovými hodnotami. Kalorická hodnota 1 balenia Jerky sa pohybuje od 237 do 270 kJ. Jerky tak patrí medzi potraviny vhodné na konzumáciu počas redukčnej diéty. Kalorický príjem pri diéte je stanovený na maximálne 2000 kcal denne. Aj malý kúsok obsahuje veľké množstvo energie. Ide o ľahkú diétu a navyše, ako je vedecky potvrdené - ľahkú diétu, ktorá obsahuje bielkoviny z chudého mäsa. V spojení s otužovaním, dostatkom spánku a pohybom na čerstvom vzduchu výrazne prispieva aj k zvýšeniu imunity.
Jednou z ďalších dôležitých výhod sú nízke nároky na skladovanie. Skladovacie teploty sú +5 až +30 °C aj pri dlhodobom skladovaní, vďaka čomu je vhodný do extrémnych podmienok, či už pri športe, dlhšej jazde autom, v práci a podobne, kde nie je k dispozícii bežná strava.
Každé balenie obsahuje pohlcovač kyslíka, ktorý zachováva chuť a vôňu bez negatívnej kontaminácie, čím účinne predlžuje trvanlivosť. Každé balenie obsahuje praktické, hygienicky zabalené špáradlo.
Minimálna trvanlivosť je 12 mesiacov.
Jedno balenie obsahuje 25 g sušeného mäsa
Original Jerky bravčové mäso - výživová hodnota na 100 g výrobku :
Energetická hodnota 992kJ
Bielkoviny 49g
Sacharidy 1g
Tuky 4g