Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
Prirodzene bezlepkové cestoviny s cícerovou a ryžovou múkou. Rýchlo sa pripravujú a majú široké využitie v kuchyni. Chutné rozšírenie jedálnička celiatikov.
Návod na prípravu: Varte v osolenej vode približne 8 minút.
300 gbalenie
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie : Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Nevystavujte slnečnému žiareniu ani priamemu slnečnému žiareniu. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov . Tento výrobok sa vyrába v závode, ktorý spracováva mliečne výrobky, lepok, oxid siričitý, sóju, vajcia, orechy stromov, ryby a mäkkýše.
Energetická hodnota 1 550 kJ / 370 kcal
|
|
---|---|
Tuky:
|
0,5 g
|
z toho nasýtené mastné kyseliny:
|
0,2 g
|
Carbohydrates:
|
81,4 g
|
z toho cukry: 81,4 %:
|
0,7 g
|
Vláknina:
|
3,0 g
|
Bielkoviny: 3,3 g:
|
7,1 g
|
Soľ:
|
0,0 g
|
Zloženie: ryžová múka, cícerová múka (10 %). Môže obsahovať stopy lepku a vajec.
Jasmínová ryža v bio kvalite, jemne voňajúca jazmínom a ideálna na použitie v ázijskej kuchyni.
Bulgur je naklíčená, sušená, nahrubo nalámaná a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a pripravuje sa podobne. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú, orechovú chuť. Je vhodný do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.