Predaj bol ukončený
Pozrite si ponúkané alternatívy.
PREDAJ Z DÔVODU KRÁTKEHO DÁTUMU SPOTREBY (DMT 30.6.2024)
Karob je zaujímavou alternatívou čokolády v biokvalite. Tmavý je viac pražený ako svetlý. V kuchyni má široké využitie podobne ako klasické kakao. Môžete z neho pripraviť pečené aj nepečené dezerty, domácu Nutellu alebo tradičné cukrovinky.
Použitie: Kakao sa používa na výrobu čokoládových cukroviniek:
Karob (karobový chlieb) je chutnou alternatívou kakaa. Pochádza zo stromu zvaného rohovník, ktorý rastie najmä na Blízkom východe. Tu sa pestuje už najmenej 4 000 rokov. Vďaka svojej prirodzene sladkej chuti si karob nevyžaduje obohacovanie cukrom. Jeho jemná konzistencia tiež znamená, že sa doň nemusí pridávať veľké množstvo tuku, čo je bežné pri výrobe čokolády.
Balenie: 500 g
Minimálna trvanlivosť : pozri obal
Upozornenie: Potravina vhodná najmä pre športovcov. Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Nevystavujte slnečnému žiareniu ani priamemu slnečnému žiareniu. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním.
Upozornenie pre alergikov: Alergény v zložení výrobku sú zvýraznené tučným písmom .
100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1304 kJ/ 302 kcal
|
Tuky
|
4 g
|
- z toho nasýtené mastné kyseliny
|
1 g
|
Sacharidy
|
39 g
|
- z toho cukry
|
26 g
|
Bielkoviny
|
5,2 g
|
Soľ
|
0,02 g
|
Ľahko rozpustný sirup s vysokou sladivosťou. Obsahuje minimálne množstvo cukru, takže je vhodný aj pre diabetikov a ľudí, ktorí sa snažia o zdravý životný štýl.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Sušené mäso, ktoré sa vyrába podľa starých indických receptov. Má výbornú chuť a je takmer bez tuku s vysokým podielom bielkovín.
Tradičná sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a mierne sladkú chuť.