Cestoviny sú obľúbenou prílohou, sú skvelým zdrojom komplexných sacharidov. Zasýtia na dlhšiu dobu. Najčastejšie sú vyrobené z pšenice semoliny, ale sú i celozrnné, žitné alebo sa do nich pridávajú strukoviny pre vyšší obsah bielkovín.


Lahodné organické cestoviny z čiernej fazule, fazule adzuki, quinoy alebo zelenej sóje.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej celozrnnej krupice.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Ryžové cestoviny neobsahujú konzervačné látky ani farbivá. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Bezlepkové cestoviny z ryžovej múky vhodné pre celiatikov. Rýchlo sa pripravujú a v kuchyni majú široké využitie.
Sladký alebo slaný kuskus, ktorý stačí zaliať horúcou vodou a do 10 minút máte hotové jedlo!