Vysokokvalitný vaječný proteín zo sušeného vaječného bielka. Obsah bielkovín 82 % a vysoká biologická hodnota aminokyselín hovoria za všetko.
Vaječný proteín zo sušeného vaječného bielka Zero je jedným z najkvalitnejších zdrojov živočíšnych bielkovín , má veľmi nízky obsah tuku a sacharidov a obsahuje vysoké percento najdôležitejších aminokyselín (36 %). Vaječný proteín prispieva k udržaniu a tvorbe novej svalovej hmoty. Preto je veľmi vhodné pridať ho do jedálnička počas fázy budovania svalovej hmoty. Je tiež kvalitnou alternatívou pre ľudí s intoleranciou laktózy.
✅ Vysoký obsah bielkovín
✅ vysoký podiel najdôležitejších esenciálnych aminokyselín
✅ udržiavanie svalovej hmoty a tvorba novej svalovej hmoty
✅ vhodné pre ľudí s intoleranciou laktózy
Zmiešajte 30 g s 200 ml vody. Konzumujte 2-3 porcie denne. Vaječný proteín, ktorý je 100 % kuracím proteínom, by sa mal konzumovať bezprostredne po intenzívnom cvičení, ale môže sa konzumovať aj niekoľkokrát denne. Odporúčame 30 g prášku s 200 ml vody alebo ovocnej šťavy. Veľmi často sa používa na prípravu omelety. Stačí zmiešať trochu vody a lyžičku kvalitného oleja s vaječným proteínom a usmažiť na panvici.
Balenie: 1000 g
Veľkosť porcie: 30 g
Počet porcií v balení: 33
Minimálna trvanlivosť: pozri obal
Upozornenie: Výživový doplnok. vhodný najmä pre športovcov. Nie je náhradou pestrej stravy. Nie je náhradou výživnej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí! nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte na suchom mieste a pri teplote do 25 °C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom. Výrobca nezodpovedá za vady spôsobené nesprávnym skladovaním a používaním. Obal pevne uzavrite. Spotrebujte ihneď po zmiešaní.
Upozornenie pre alergikov .
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energetická hodnota | 1462 kJ |
Sacharidy | 4,5 g |
Tuky | 0 g |
Bielkoviny | 82 g |
z toho nenasýtené mastné kyseliny | 36 g |
Profil aminokyselín | na 100 g |
Kyselina asparágová | 8300 mg |
Kyselina glutámová | 10400 mg |
L-alanín | 4700 mg |
L-arginín | 4400 mg |
L-cysteín | 2100 mg |
L-fenylalanín | 5700 mg |
L-glycín | 2800 mg |
L-histidín | 1900 mg |
L-izoleucín | 4300 mg |
L-leucín | 6900 mg |
L-Lyzín | 5500 mg |
L-metionín | 3100 mg |
L-Prolín | 2900 mg |
L-serín | 5200 mg |
L-treonín | 3600 mg |
L-tryptofán | 1000 mg |
L-tyrozín | 3300 mg |
L-Valín | 5700 mg |
Zloženie: vaječný proteín Zero Vaječný bielok je - ako už názov napovedá - získaný z vajec. Výhradne nemeckého pôvodu, čerstvo nakrájané a oddelené vajcia (spracováva sa len bielok) triedy A, fermentované, sušené postrekom a pasterizované.