Vyrába sa z českého masla, nutrične bohatého tuku s vysokým bodom zadymenia.
Bezlepkové cestoviny fusilli z kukuričnej múky quinoa.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Vynikajúci zdroj kvalitných živín, najmä bielkovín a komplexných sacharidov!
Pravá cejlónska škorica, ktorá má mnoho zdravotných účinkov. Škorica sa už po stáročia používa na liečbu rôznych zdravotných problémov, ako sú menštruačné problémy, artritída, kvasinkové infekcie, hnačka, prechladnutie a chrípka a tráviace problémy.
Bezlepkové špagety z kukuričnej múky.
Celozrnné semolinové cestoviny - špagety s 9 % vlákniny.
Prášková zmes na proteínové palacinky so sladidlom.
Zmes na prípravu lahodného proteínového nápoja s príchuťou horúcej čokolády!
Protein TACO od Näno Supps jsou lahodné placky, které si lze připravit na mnoho způsobů. Ušetři čas a kalorie!
Zmes na palacinky s vysokým obsahom bielkovín.
Panenský olivový olej lisovaný za studena (27 °C) vyrobený v biodynamickom poľnohospodárstve zo zrelých olív odrody Picual v Španielsku.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.
Zahustené maslo je bezvodý tuk získaný z masla. Má mierne sladkú, orechovú chuť.