Šťavnaté kúsky chudého morčacieho mäsa s čerstvou bielou kapustou dusenou na cibuli a rasci.
Chudé plátky hovädzieho mäsa dusené v omáčke z koreňovej zeleniny, cibule a paradajkového pretlaku. Omáčka je ochutená divokým korením a škoricou.
uvarené ryžové cestoviny ochutené iba soľou. Výborne sa hodia ako hlavné jedlo alebo ako základ pre cestovinový šalát.
jemná hovädzia roláda bez konzervačných látok.
Na opečenej slanine opečieme papriky, paradajky a cibuľu. Do omáčky sa pridá vývar z hovädzieho mäsa a pomaly dusené hovädzie a bravčové mäso. NÁŠ TIP! Výborne chutí s chlebom pod holým nebom pri táboráku.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Rizoto z vepřové plece a rýže parboiled, kterému svěží chuť dodávají rajčata, paprika, cibule a hrášek.
doma uvarené kúsky zemiakov bez šupky v slanom náleve. Pred konzumáciou vrecko najprv trochu roztrhnite a vylejte z neho slaný nálev. Vhodné ako univerzálna príloha k mnohým druhom jedál.
INDIANA Jerky v darčekovej súprave je kombináciou chutných mäsových pochutín, ktoré uvítate hlavne pri cestovaní alebo športovaní.
Ryža varená na pare, ochutená iba soľou. Vhodná ako univerzálna príloha k mnohým druhom jedál.
Ryža na pare so zeleninovou zmesou. Vhodná ako teplá príloha, ale aj na rýchlu prípravu rizota alebo zeleninového šalátu.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Hovädzie zadné mäso nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s maslom osmaženými hubami, zaliate vývarom a zjemnené smotanou.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Do tela potrebujete dostať najmä vápnik a vitamín D. Sardinky obsahujú najviac vápnika zo všetkých rýb.
Sladené iba stéviou a maltitolom slúžia ako alternatíva k bežným gumovým medvedíkom.
Obsahuje makrelu ve vlastní šťávě, což znamená, že do ní není přidáván žádný olej, omáčka nebo voda.
šťavnaté mäsové guľky v obľúbenej paradajkovej omáčke s fusilli z ryžovej múky