Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými hubami, zjemnené smotanou a maslom.
uvarené ryžové cestoviny ochutené iba soľou. Výborne sa hodia ako hlavné jedlo alebo ako základ pre cestovinový šalát.
Obsahuje makrelu ve vlastní šťávě, což znamená, že do ní není přidáván žádný olej, omáčka nebo voda.
Na opečenej slanine opečieme papriky, paradajky a cibuľu. Do omáčky sa pridá vývar z hovädzieho mäsa a pomaly dusené hovädzie a bravčové mäso. NÁŠ TIP! Výborne chutí s chlebom pod holým nebom pri táboráku.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Obsahuje makrelu v rajčatové omáčce, vysoký obsah omega 3 mastných kyselin a velké množství bílkovin – 20 gramů na 100 g masa.
doma uvarené kúsky zemiakov bez šupky v slanom náleve. Pred konzumáciou vrecko najprv trochu roztrhnite a vylejte z neho slaný nálev. Vhodné ako univerzálna príloha k mnohým druhom jedál.
INDIANA Jerky v darčekovej súprave je kombináciou chutných mäsových pochutín, ktoré uvítate hlavne pri cestovaní alebo športovaní.
Ryža varená na pare, ochutená iba soľou. Vhodná ako univerzálna príloha k mnohým druhom jedál.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Do tela potrebujete dostať najmä vápnik a vitamín D. Sardinky obsahujú najviac vápnika zo všetkých rýb.
Hovädzie zadné mäso nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s maslom osmaženými hubami, zaliate vývarom a zjemnené smotanou.
Sušené maso vyrobené podle indiánských receptur, téměř bez tuku a s velkým podílem bílkovin
šťavnaté kúsky kuracieho mäsa v jemnej zeleninovej zmesi z červenej a bielej fazule, mrkvy a kukurice.
Krémová polievka s exotickým nádychom zázvoru, citróna, koriandra a štipkou chilli na zahriatie.
Omáčka s dusenou kyslou kapustou, mletou paprikou a kúskami chudého bravčového mäsa zjemneného smotanou.
Kuracie mäso v jemnej smotanovej omáčke s čerstvými hubami dusenými na masle.
Ryža na pare so zeleninovou zmesou. Vhodná ako teplá príloha, ale aj na rýchlu prípravu rizota alebo zeleninového šalátu.