









Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Šťavnaté kúsky chudého morčacieho mäsa s čerstvou bielou kapustou dusenou na cibuli a rasci.
Treščia pečeň je veľmi tučná, a to je dobre, pretože je taká jemná, že sa jej vyrovná len málo paštét.
Chudé plátky hovädzieho mäsa dusené v omáčke z koreňovej zeleniny, cibule a paradajkového pretlaku. Omáčka je ochutená divokým korením a škoricou.
Chudé kúsky bravčového pliecka v krémovej omáčke s čerstvými hubami, zjemnené smotanou a maslom.
uvarené ryžové cestoviny ochutené iba soľou. Výborne sa hodia ako hlavné jedlo alebo ako základ pre cestovinový šalát.
intenzívny chuťový zážitok z Thajska vám poskytne pikantná omáčka so šťavnatými kúskami kuracích pŕs, kokosovým mliekom, kari, koriandrom a limetkou
jemná hovädzia roláda bez konzervačných látok.
Na opečenej slanine opečieme papriky, paradajky a cibuľu. Do omáčky sa pridá vývar z hovädzieho mäsa a pomaly dusené hovädzie a bravčové mäso. NÁŠ TIP! Výborne chutí s chlebom pod holým nebom pri táboráku.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
doma uvarené kúsky zemiakov bez šupky v slanom náleve. Pred konzumáciou vrecko najprv trochu roztrhnite a vylejte z neho slaný nálev. Vhodné ako univerzálna príloha k mnohým druhom jedál.
INDIANA Jerky v darčekovej súprave je kombináciou chutných mäsových pochutín, ktoré uvítate hlavne pri cestovaní alebo športovaní.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Sušené maso vyrobené podle indiánských receptur, téměř bez tuku a s velkým podílem bílkovin
Tradičné thajské jedlo podľa pôvodného receptu. Jemná a zároveň trochu pikantná omáčka z kokosového mlieka s najlepším tofu a šťavnatým baklažánom.
Hotové potraviny bez konzervačných látok od českých výrobcov.
Kuracie mäso v jemnej smotanovej omáčke s čerstvými hubami dusenými na masle.
Ryža na pare so zeleninovou zmesou. Vhodná ako teplá príloha, ale aj na rýchlu prípravu rizota alebo zeleninového šalátu.
Hovädzie zadné mäso nakrájané na rezance, dusené v omáčke na cibuľovom základe s maslom osmaženými hubami, zaliate vývarom a zjemnené smotanou.