Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Rýchla a jednoduchá príprava ryžovej a pohánkovej kaše je výbornou voľbou nielen na raňajky .
Jasmínová ryža v bio kvalite, jemne voňajúca jazmínom a ideálna na použitie v ázijskej kuchyni.
Chia sú drobné semená šalvie hispánskej. Vďaka svojej schopnosti viazať tekutiny majú v kuchyni široké využitie.
Tradičná sójová omáčka vyrobená zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a mierne sladkú chuť.
Nekvasí, ale chutí úžasne. Jedlám dodáva plnú a výraznú chuť. Je výborným pomocníkom aj pri vegetariánskom varení.
Himalájska ružová soľ neobsahuje žiadne chemikálie ani prísady. Vyskytuje sa prirodzene pod pakistanskými horami červenej farby.
Datľový sirup je jednoducho chutný, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je skvelý samotný alebo s miskou krupice.