karob je zaujímavou alternatívou bio čokolády.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Krásne farebné kryštáliky bohaté na melasu dodajú domácim limonádam a dezertom šmrnc, plnú chuť a vôňu.
Ryžový sirup je obľúbený pre svoju neutrálnu chuť a všestranné použitie. Môže sa používať všade, najmä na pečenie. Môžete si ho vychutnať napríklad s jogurtom a orechmi.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Vyroben ze sušené celozrnné pšeničné krupice v BIO kvalitě, lze použít jako těstoviny nebo rýži
Červená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a je rýchlo uvarená. Po uvarení sa rozpadá, a preto je vhodná najmä na prípravu kaše alebo polievky.
Lúpané konopné semeno v bio kvalite. Je mäkké a má príjemnú maslovú chuť.
Z jemných ovsených vločiek je najlepšia kaša .
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej pšeničnej krupice. Ich výhodou je jednoduchá a rýchla príprava a všestranné použitie. Kuskus sa používa ako bežné cestoviny alebo ryža.
Bezvaječné cestoviny vyrobené zo sušenej celozrnnej krupice.
Bezvaječné celozrnné špagety z krupice z tvrdej pšenice v bio kvalite nielen nutrične obohatia váš jedálniček.
kukuričná strúhanka ako alternatíva k bežne dostupnej strúhanke. Môžete ňou obaľovať, zahusťovať alebo pridávať do cesta.
Perfektný produkt. Kuskus je ochutený, nie je potrebné nič pridávať. Výborný ako rýchle občerstvenie na večeru alebo desiatu.
Tradičná surovina na prípravu dezertov v bio kvalite. Je vhodná aj do smoothies alebo horúceho mlieka. V kombinácii napríklad s chilli môže byť súčasťou exotických receptov.
Rýchla a jednoduchá príprava ryžovej a pohánkovej kaše je výbornou voľbou nielen na raňajky .
Chutné čipsy z kukuričnej múky v bio kvalite. Vynikajúce ako občerstvenie, ale vhodné aj na raňajky v domácom müsli. Môžu sa tiež rozdrviť a použiť na balenie.
Drobné vločky s jemne orieškovou chuťou. Stačí ich zaliať horúcou tekutinou, ochutiť sirupom, pridať orechy alebo semienka a máte pripravené chutné raňajky.
Tento zaujímavý druh cukru sa vyrába zo šťavy z kvetov kokosových paliem. Hodí sa všade tam, kde sa používa trstinový cukor
Instantná kaša je skvelou voľbou nielen na raňajky. Medzi ich výhody patrí rýchla a jednoduchá príprava a variabilita použitia.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Ryžová múka je prirodzene bezlepková. V kuchyni má široké využitie samostatne, ale aj v kombinácii s inými druhmi múky. Je veľmi dobrým zahusťovadlom. Zvyšuje objem a väznosť (bezlepkových) zmesí.
Zmes vločiek v kvalite bio obsahuje štyri druhy obilných vločiek - ovsené, špaldové, ražné a pšeničné. V tejto zmesi sa vhodne kombinujú a dopĺňajú špecifické vlastnosti jednotlivých obilnín.
Vločky majú jemnú pohánkovú chuť a vôňu. Stačí si dať pohánkové vločky do misky s ovocím a rastlinným mliekom. Sú skvelé ako základ pre mäsové guľky a zeleninové placky.